Know More

Siapa Kami

Menyediakan Makanan Barat Terbaik Melaka (Makanan Western Di Melaka) sejak 2015. 

Kami  bermula daripada minat terhadap Western Food dan mempunyai pengalaman dalam penyedian makanan dan minuman Western. 

Kedai Kami

Bermula sejak 2015. 

Makanan Western Di Melaka daripada Hotchickenchop menyajikan makanan barat yang berkualiti dan rasa sos home made yang sedap menjadikan pelanggan kami yang pernah berkunjung pasti akan datang lagi.

Jika anda mencari makanan Western Di Melaka pastikan yang halal dan yang penting sedap.

Ramai pelanggan kami di Melaka sukakan “Food Presentation” macam makan makanan di Hotel. Anda jom lah datang Western Food Melaka. Google Je Hotchickenchop Melaka pasti jumpa kami.

Pelanggan Yang Di Hormati

Terima kasih kerana percaya dan terus menyokong Western Food Malacca dari Hot Chicken Chop.

Kami mempunyai pengalaman  lebih 5 tahun dalam menyajikan “Western Food Malacca”.

Kami sangat berpuas hati kerana berjaya menyajikan kualiti khidmat pelanggan & juga kaliti makanan Western Food Malacca.

Misi

Memastikan kualiti makanan kami terjamin dan mengikut SOP yang telah ditetapkan sebagai penyedia perkhidmatan Makanan Barat (Western Food).Selain itu, Kami sangat mementingkan layanan yang baik kepada pelanggan.

Visi

Menjadikan Restoran Hot Chicken Chop Best Western Food Malacca sebagai pilihan utama bagi pelanggan tetap dan juga baru. Tidak kira dari segi layanan dan juga kualiti makanan dengan harga yang berpatutan.

Kerjaya

Anda seorang yang bercita-cita tinggi dalam bidang F&B?

Jom hadirkan diri anda untuk menyertai Team Hot Chicken Chop dalam menyajikan kepada pelanggan “Fresh & Tasty” dengan harga yang berpatutan.

Ingin menyertai kami? Klik button di bawah sekarang

(Visited 138 times, 1 visits today)
Scroll to Top